Help

Help!!

Een vooruitziende blik van die jongens uit Liverpool in augustus 1965.

Ook wij zoeken hulp en wel bij de opmaak van onze VegaMood. In vaktaal zoeken wij een

DTP-er M/V

Je bent tussen de 10 en 80 jaar en hebt iets met computerprogramma’s. Je vindt het leuk om een nieuw opmaakprogramma te leren en te gebruiken. InDesign van Adobe is zo’n opmaakprogramma voor alles wat je gedrukt eens in je handen hebt gehouden; 99% zeker dat het in InDesign is opgemaakt.

We want you IndesignSpelenderwijs

Het programma wordt op je computer geïnstalleerd en in twee of drie dagdelen word je door ons op weggeholpen. Daarnaast is er altijd nog de Vegahulplijn. Gewoon ook zelf uitproberen is vaak de beste leermeester. Het is makkelijker dan MS Word of Publisher, maar iets moeilijker dan zeilen.

Honorering

Kus op beide wangen van de voorzitter, een kerstkrans met Sinterklaas en een nieuwe verslaving. Heb je InDesign eenmaal door, is geen wenskaart, poster, clubkrantje, LP-hoes voor de Beatles of een heus Vegamagazine je te veel.

WerktijdenWerktijden

Wanneer jij wilt. Flexwerken ultima forma. Twee maal per jaar een avondje of vier à vijf. Meestal rond maart en september.

Geschikt-OngeschiktBallotage

Je wordt niet zomaar staflid van het RedTeam. Het plezier en de lol die de redactie heeft met het publiceerwerk wordt streng bewaakt. Een psychologische test zou best eens onderdeel van de sollicitatie kunnen zijn.

Nu je super geïnteresseerd bent, neem je contact op met Lodewijk Cornelissen en vraagt hem het hemd van z’n lijf. 06 2468 3330 of en er gaat een Vegamoodwereld voor je open!

Tot snel in het RedTeam.