Uitnodiging BOKBOK 2018

Begin november is voor de meesten het zeilseizoen weer afgesloten en staat de boot weer op de bok. Tijd om na te praten, winterklusideeën uit te wisselen, of plannen voor het nieuwe seizoen met elkaar te delen. Speciaal hiervoor is ons nieuwe evenement BOK (Boot Op de Kant). Heb je de boot (nog) niet op de bok, dan ben je natuurlijk óók van harte welkom.

Leden én oud-leden

Het BOK is nadrukkelijk ook bedoeld voor oud-leden. Om deze te bereiken en uit te nodigen doen wij een beroep op jullie. Heb je nog contact met oud-leden, wijs hen dan op dit artikel en nodig hen namens de Kring uit ook te komen. 

Wat gaan we doen

Borrelen, bijpraten en andere enthousiaste (oud) Vegazeilers ontmoeten in een informele setting zonder programma. Gewoon een gezellige zondagmiddag.

Markplaats

Ruim je zolder, gangkast en schuur op en kijk of er nog onderdelen voor de Vega liggen waarmee je een ander een dienst bewijst. Als Kring faciliteren wij door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij zorgen voor tafels waarop spullen uitgestald kunnen worden. Je bepaalt zelf de prijs en handelt de zaken onderling af. Neem die spullen mee, welke op de zolder liggen te verstoffen en waar een ander mogelijk al jaren naar op zoek is. Middels kaartjes bij de goederen, kan een geïnteresseerde aangeven het onderdeel te willen overnemen. Zo hoef je zelf niet bij de tafel te blijven staan en ben je vrij met iedereen een gesprek aan te knopen.

Kosten

Tijdens het evenement kun je de bekende Vega-muntjes kopen waarmee je de drankjes betaalt. Wij zorgen voor de hapjes en de bitterballen.

Laat even weten dat u komt

Graag horen wij even of je komt. Laat vóór 7 november even weten dat je komt en wie je eventueel meeneemt. Probeer ook zoveel mogelijk (oud) Vega-leden op te sporen en uit te nodigen in de tussentijd. Meld je aan op het inschrijfformulier BOK

Eten

Zelf koken hoeft die dag niet. Onze gastheer Havenrestaurant Boot organiseert ’s avonds een stamppot proeverij met maar liefst 10 verschillende, huisgemaakte stamppotten. Je kunt van dit buffet gebruik maken voor € 16,50 per persoon. Als je uiterlijk een week van tevoren laat weten dat je hier gebruik van wilt maken, is het bedrag slechts € 13,50. Voor dat geld gaan wíj niet meer koken!

Regel dit wel zelf rechtstreeks met het restaurant Boot. Stuur hiertoe een mailtje naar , of bel hen op 06-27285010. Meld dat je van de Vegazeilers bent en dat je graag gebruik maak van het speciale Vegazeilers tarief.

Locatie

Datum: 11 novemeber 2018

Aanvang: 15.00 uur

Afsluiting: 18.00 uur

Eten: voor diegene die zich heeft aangemeld, is aansluitend de Stamppotproeverij. 

Locatie: Ambachtsweg 65, 1271 AL Huizen (Havenrestaurant Jachthaven Huizerhoofd te Huizen)

Tot 11 november 

Wij rekenen op een grote opkomst en hopen ook veel oud-leden te mogen verwelkomen. Laten we er samen een evenement én reünie van maken.

Het bestuur.