170129 Boerderij van Huizen

Winter­eve­nement 2017

De Boerderij Huizen

Van de Haven naar De Boerderij Huizen is een kleine stap. Dit kleinschalige en gezellige theater vormt het decor voor ons Winterevenement 2017. De oude boerderij biedt ruim voldoende faciliteiten voor onze vereniging, waarbij de gezellige sfeer gewaarborgd blijft. Kijk alvast 'rond' op De Boerderij Huizen.

 

170129 Engels KanaalPionieren op het Kanaal

In deze humoristische lezing vertelt Olaf Cox over zijn eerste ervaring met het zeilen over het Kanaal naar Engeland. Met een 7 m hechthouten zeilboot maakte hij de oversteeek. Hij praat o.a. over beginnersfouten, navigatie, stranding, voorbereiding, spanningen tussen bemanning en de drang naar meer. Een lezing welke voor beginnend en ervaren zeilers interessant is. England here we come!

Tussen tafellaken en servet

Napraten over de lezing, ideën uitwisselen voor het nieuwe seizoen of modificaties van de Vega, of gewoon even tot rust komen. Het kan allemaal tijdens de Vega winterborrel.

Claudia's CombuysClaudia's Combuys

In de VegaMood schrijft Claudia Honshorst de rubriek Claudia's Combuys. Ditmaal is het diner niet van haar hand, maar heeft zijn deze er wel in gehad. Figuurlijk, uiteraard. Met zorg heeft Claudia een mooi buffet geselecteerd, die bij de omnivoor en vegatariër in de smaak zal vallen.  Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische seizoens- en streekgebonden producten. Een kok zal bepaalde gerechten direct voor ons bereiden. Een smakelijk diner met als klapstuk een bijzonder toetsjesbuffet. Ik heb nu al honger!

Programma 11 maart 2017

 

14:00 uur Ontvangst en registratie
14:30 uur Algemene Ledenvergadering van de Kring van Vegazeilers (zie notulen ALV 2016)
15:30 uur Uitreiking prijzen
15:45 uur Korte pauze
16:15 uur Lezing door Olav Cox (Pionieren op het Kanaal)
17:15 uur Albin Vega winterborrel 2017
18:30 uur Claudia’s Combuys verrassingsdiner met een heel speciaal toetjes buffet
21:00 uur Afsluiting

 

Inschrijven

Mis het niet en schrijf je direct in via het digitale formulier: Inschrijfformulier WE 2017

Waar

Het adres is

De Boerderij Huizen
Hellingstraat 9
1271 VA Huizen.

Kijk op de website van de boerderij hoe je daar komt met auto of openbaar vervoer. Let op als je met de auto komt, er is weinig parkeergelegenheid vlakbij. Er is een groot parkeerterein vlak in de buurt. Van daaruit loop je in een paar minuten naar de boederij.