Is de boot al op de kant, of wil je gewoon bij dit nieuwe evenement zijn? Lees verder. Ben je in het verleden lid van onze vereniging geweest? We nodigen je graag uit om ook aanwezig te zijn. Dit is je kans om andere (oud-)leden te ontmoeten.

Lees meer...

Zomerevenement in Friesland

Na een succesvolle editie van ons zomerevenement in Friesland, is ook dit jaar gekozen voor een prachtige locatie aan het Snekermeer in Friesland.

Lees meer...

Zeewaddentocht 2018

vrijdag 19 mei t/m 25 mei

Traditiegetrouw organiseert de Zeezeilcommissie ook dit jaar (voor de 37ste keer de bekende Zeewaddentocht rond de Pinksterdagen.

Lees meer...

Winterevenement 2018

Na het succes van de vorige keer, hebben wij ook ditmaal gekozen voor de locatie De Boerderij Huizen. Henk de Velde komt als gast met een interessante lezing.

Lees meer...

Zomerevenement in Friesland

It giet oan! Het zomerevenement vindt dit jaar plaats bij het Snekermeer in Friesland. Het organiserend comité heeft een fantastisch programma in elkaar gedraaid.

Lees meer...

Waddentocht 2017

Traditiegetrouw organiseert de Zeezeilcommissie dit jaar de bekende Waddentocht rond de Pinksterdagen. De teller voor dit evenement staat hiermee op 36!

Lees meer...

Winterevenement 2017

Op een nieuwe locatie, met een prachtige lezing van Olav Cox over het Pionieren op het Kanaal.

Lees meer...

Workshop Volvo Penta Diesel herhaling

Vorig jaar hebben we al twee workshops over dit onderwerp georganiseerd en met groot succes. Hierdoor hebben we besloten het dit jaar nogmaals te doen.

Lees meer...